Ingatlankereső

Eladott vízparti ingatlanok referenciái

Vízparti referencia-ingatlanok, eladott vízparti ingatlanok a Balatonon

Tisztelt látogató! Az itt bemutatott vízparti ingatlanok eladása ma már nem aktuális. Eladásra kerültek és csupán referencia-munka szerepét töltik be. A vízparti referencia-ingatlanok azt hivatottak, bemutatni, hogyan dolgozok? Leendő megbízóim, ingatlanközvetítési megbízás esetén, hasonló prezentációra számíthatnak.
A képek speciális eszközzel készültek,- készülnek. Az a tény, hogy néha szerepelnek képeimen emberek, mindenféle ellenkező híresztelés ellenére, igenis helyénvaló. A reklám középpontjában ugyanis nem az élettelen tárgy,- a ház,- hanem az élő ember, a fogyasztó áll.
Irodám, talán országosan is elsőként tért át a nagyobb képek alkalmazására. Ez jóval részletgazdagabb és így, élvezhetőbb élményt is nyújt. Érdemes megfigyelni azt is, hogy nálam a képek és szövegek kölcsönhatásban vannak egymással. Egymást erősítik és így, együtt érik el a kívánt hatást. Az eladott ingatlanok helyét, a település nevét és az irányárat szándékosan nem tüntettem fel.
A referenciamunkáim azt hivatottak megmutatni, hogyan dolgozok? Bármilyen szolgáltatásról legyen szó, kőműves, festő, ingatlanközvetítő, mindig kérjen referenciákat! A referenciamunka akkor legjobb, ha sikerül a Szolgáltató korábbi Megbízójával is kapcsolatba kerülni. Ilyenkor meg lehet kérdezni tőle, volt-e valamilyen gond,- probléma a szolgáltatás ideje alatt, illetve mennyire voltak megelégedve az adott Szolgáltató munkájával?
Én, ha valaki igényli, mindig meg szoktam adni a korábbi Megbízóim elérhetőségét, a Megbízóim előzetes hozzájárulása mellett, hogy jövendőbeli Ügyfeleim tudjanak felőlem tájékozódni. Tessék engem is nyugodtan leinformálni, állok elébe.
 

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.