Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: ref-eladó-vízparti-apartman-387

Lakás karnyújtásnyira a Balatontól

Egy ilyen lakás birtoklása nem kérdőjelezi meg tulajdonosának társadalmi hova tartozását.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő vízparti lakás eladása Siófokon, már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

 Balaton déli partján Budapesthez közeli üdülőrész vízpartján, újszerű társasházban, kb. 42 m2-es apartman eladó. Az apartmanhoz tartozik a zárt udvarban egy gépkocsi beállóhely. A külön bejáratú, szeparált apartman önálló társasházi albetéten van nyilvántartva és kizárólagos tulajdonként kerül eladásra, illetve megvételre a lakáshoz tartozó társasházi közös tulajdonnal együtt.

A közelben megtalálhatók a különféle kisebb bevásárló boltok, pizzériák, pékségek, kávézók, éttermek, fodrász, kozmetika és még sorolhatnám. Az apartman kiválóan alkalmas olyan családnak, akinek fontos a víz melletti rendszeres kikapcsolódás, a tényleges pihenés, a különböző kényelmi szolgáltatások igénybevételének lehetősége, a gondtalanság és önmaga kényeztetése.

A társasházban 24 órás portaszolgálat működik, az üzemeltetést, karbantartást, a közös helyiségek takarítását állandó személyzet végzi. Közös költség 19.000 Forint havonta. A képen, a társasház előtti szabadon megközelíthető part látható.

A lifttel is megközelíthető lakás az alábbi helyiségeket foglalja magába: közlekedő, fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC.), konyha,- étkező, nappali szoba és hálószoba. A nappali szobából és a hálószobából közvetlenül ki lehet menni az erkélyre, ahol a Balaton állandóan változó, csodálatos látványában lehet gyönyörködni. A képek, az erkély kapcsolatos nappali szobában készültek.

A képen, szintén a nappali szoba látszik.

A kép, az ablakkal is rendelkező konyhát ábrázolja.

A képen, a 6 személyes étkező látható.

A képen, az erkélykapcsolatos a hálószoba látszik.

A kép, a fürdőszobát ábrázolja, szellőzése és természetes megvilágítása az ablakon át biztosított.

A radiátoros központi fűtésű lakás, az épület központi gázkazánjáról üzemeltetett fűtésénél fogva télen-nyáron használható. A fűtési költség hőmennyiségmérő alapján kerül elszámolásra. A közműveken történő fogyasztásokat részben almérők mérik. A fentiekben ismertetett apartman irányára xx millió Forint.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.