Ingatlankereső

Balaton északi part

Kód: eladó-vízparti-telek-Balaton-235

Közvetlen vízparti horgász paradicsom

Lakókocsis nyaraló, hajókikötési lehetőség, strandolás, horgászat.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő vízparti terület eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Balaton északi partján, közvetlen vízparti telek, közművekre rákötött lakókocsival eladó. A 883 m2 nagyságú telek önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában helyezkedik el. Ingatlan nyilvántartási megnevezése beépítetlen terület. Belterületi helyrajzi számon van nyilvántartva, nem kell kifüggeszteni. Hivatalosan építkezni nem lehet rá.

A telek, bekerítve nincs, de bekeríthető, növényzettel szeparálható a szomszédoktól, fűzfa, vadrózsa, galagonya, kökény, iszalag stb. A telken tarthat csónakot, vitorlást, autókat.

A telken meglévő kb. 10 méter hosszú lakókocsi, rá van kötve a meglévő közművekre. A lakókocsiban van 2 hálófülke, főzőrész és fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC). Itt maximum 4 fő kényelmesen tud aludni. A lakókocsi mellett van egy fából készült vizesblokk, melyben zuhanyozó,- mosdó,- WC található.

A közművek közül be van vezetve a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 10 Amper áramerősséggel), a vezetékes ivóvíz és a szennyvízcsatorna.

A képen, a kerti pavilon látszik.

A telek vízparttal határos szélessége kb. 35 méter, itt a Balaton medre a telek előtt nem nyílt víz, hanem rekettyés és nádas, tele a vízi világ növényeivel, állataival. A telekről induló bejáró, 3 személy tulajdona, akik a stég használatát megosztották. A képeken a kijáró stég látható.

A kijáró stégen halkan lépkedve, - ha szerencsénk van -, láthatunk teknőst, siklót, békát, szárcsát, vízityúkot, kormoránt, nádi rigót. A képeken, egy teknős látszik.

A kijáró stég végében nyílt víz van, amely kb. 1,8 méter mély, horgászható, hajózható. A kép, az etethető, horgászható horgászhelyet ábrázolja.

A stég végénél, a horgászok várják a kapást. 

 A képeken, egy esti fogás eredménye látható. Sokak szerint, a legfinomabb eledelek egyike, a beírdalt, megsózott, paprikás lisztben megforgatott, tárcsán sütött, balatoni dévérkeszeg. 

Az ingatlan annak legjobb, aki szereti természetet, szeret pecázni egyedül, vagy baráti körben. Hajókikötési lehetőség, strandolás, horgászat. A közvetlen vízparti, lakókocsis nyaraló irányára xx millió Forint. Ebből nem sokat, jelképes összeget enged a tulajdonos. 

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.