Ingatlankereső

Balaton keleti part

Kód: ref-palota

Kényelmes, igényes lakóház, a Balatontól 60 méterre eladó

Szabadidő eltöltésére, pihenésre, kikapcsolódásra, környezetváltozásra alkalmas lakóház a Balatonnál eladó.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő balatoni családi lakóház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton keleti partján, Budapesthez közel, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 460 m2 nagyságú telken eladó egy fiatal építésű családi lakóház, mely a Balaton vizétől kb. 60 méterre található. Közel van a vitorlás hajó kikötő, étterem és bevásárlási lehetőség.  

Kiváltképp alkalmas azoknak, akik gyakran akarják élvezni a Balaton nyújtotta élményeket, akik szeretik a Balatont, nekik való ez az ingatlan. Nem csak a balatoni vízi sportokat lehet élvezni, hanem hajókirándulásokra, kerékpáros túrákra is el lehet menni a Balatont körülvevő kerékpárúton, mely több mint 200 kilométer és rengeteg élmény vár azokra, akik nekivágnak a nagy kalandnak. A kép, a kétszintes lakóházat ábrázolja.

A fiatal, korszerű anyagokból megépült lakóház kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra. Szerkezetek: beton alapokon téglafalazat, fa tetőszerkezeten Bramac cserépfedés. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnyökkel ellátva.

Az épület külső befoglaló mérete: 8,10 m széles x 9,10 m hosszú. A földszint kb. 54,50 m2 alapterületű, melyhez kapcsolódik 16,4 m2-es terasz. A tetőtér kb. 51,30 m2 alapterületű, melyhez csatlakozik a kb. 11,20 m2-es erkély. A két szint összesen 105,80 m2 alapterületen helyezkedik el.

A földszinten előszoba, fürdőszoba, illemhely, nappali,- étkező,- konyha került kialakításra. Az előszobában egy mennyezetig érő beépített szekrénnyel szembeni falra került felszerelésre a turbó ventillációs kombi gázkazán.

A nappali egy hatalmas üvegezett tolóajtóval kapcsolódik a teraszhoz, melyen át a kertbe juthatunk. A redőny, automata működtetésű. A képen a nappali,- étkező látható a terasz kapcsolattal.

A helyiségek padlóburkolatai első osztályú mázas kerámia lapok. A képen a nappali,- étkező súlypontjában lévő kandalló látszik a tetőtérbe felvezető lépcsővel.

A kép az épített kandallót ábrázolja.

Az egyedi legyártású konyhabútorba be van építve a hűtőszekrény, a villany főzőlap, a villanysütő, szagelszívó és a mosogatógép. Minden beépített gép Siemens típusú. A képen az „U”alakban berendezett világos, tágas konyha látható.

Az ingatlan összközműves, be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Riasztórendszer ki van építve. Az első képen a földszinti zuhanyozó (zuhany,- mosdó,- piszoár), a második képen az illemhely látszik.

A fűtést és a melegvizet a francia Saunier Duval kombi gázkazán biztosítja. Az egész házban padlófűtés van kiépítve.

A tetőtér kb. 51,30 m2 alapterületű, melyben közlekedő,  három szoba, fürdőszoba (sarokkád-kétállásos mosdó) és mosdó (WC- Bidé-mosdó) található. A képek a tetőtéri erkélyes, panorámás szobában készültek.

A tetőtéri kb. 15,3 m2 alapterületű szobából kitekintve ez a panoráma látható.

A képeken a tetőtéri fürdőszoba (sarokkád,- kétállásos mosdó) és a külön helyiségben lévő mosdó (mosdó,- WC,- Bidé) látszik.

A bal oldali képen látható hálószoba kb. 8,70 m2 alapterületű, a jobb oldali képen látható hálószoba kb. 13,10 m2 alapterületű.

Ez a lakóház annak a családnak a legjobb, akik megszokott kényelmüket a Balatonnál sem szeretnék feladni. A Balatontól kb. 60 méterre lévő lakóház a vételt követően azonnal birtokba vehető és használható. Irányára xx millió Forint. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.