Ingatlankereső

Balaton keleti part

Kód: ref-balatoni-vizparti-nyaraló-299

Vitorlázóknak

A Balaton északi partján, eladó egy közvetlen vízparti nyaraló, csónakházzal.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő vízparti nyaraló a Balaton partján, már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Eladó a Balatonnál egy tetőtérbeépítéses 96,29 m2 össz-szint alapterületű nyaraló, csónakházzal. A telken több autó részére van parkolóhely. A nyaraló 1135 m2 parkosított telken található, melyben különféle dísznövényeket ültetett a tulajdonos. A növényzet öntözését fúrt kút biztosítja. A Balaton vizéhez a karbantartott, saját stégen lehet kimenni. A képen, a stég látható.

Az épület szerkezetei: betonalapozás, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. A ház jó karbantartott állapotú. A képen, a fedett terasz látszik.

A kb. 48,83 m2-es földszint helyiségei: nappali,- konyha,- étkező, kamra, kettő szoba és fürdőszoba. A nappali szobához közvetlenül kapcsolódik a kényelmes terasz. A kép, a nappali,- konyha,- étkezőt ábrázolja a terasz kapcsolattal.

A nappali szoba porcelán járólappal burkolt, a szobák parkettásak. Az ingatlanba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (3 x 25 Amper áramerősséggel) vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A képeken, a társasági élet színtere látható a két hálószobával.

 A konyhához közvetlenül kapcsolódik a kamra. Az új konyhabútorba be van építve a gáz főzőlap, a villanysütő és a mikrohullámú sütő. A képeken, a konyha látszik.

A kép, a földszinti fürdőszobát (zuhanyozó-mosdó-WC) ábrázolja.

A képen, a tetőtérbe felvezető lépcső látszik.

A tetőtéri közlekedőből lenézve az egyterű nappali,- konyha,- étkezőt láthatjuk.

A kb. 47,46 m2-es tetőtér helyiségei: előtér 3 szoba és 2 fürdőszoba. A képek, a tetőtéri egyik hálószobát és fürdőszobát (sarokkád, mosdó,WC) ábrázolják.

A képeken, a tetőtéri további hálószobák és a másik fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) láthatók.

A képeken, a beérett növényzetű kert látszik.

A kert végében található a kb. 28,90 m2-es téglaépítésű csónaktároló, benne zuhanyozóval (zuhanyozó,- mosdó,- WC.) mellette egy kb. 2,58 m2-es szerszámtároló.

A közvetlen vízparti nyaraló irányára xxx millió Forint.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.