Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: ref-balatoni-vizparti-nyaraló-433

Változatos balatoni élmények, közvetlenül a vízparton

Természetes anyagokból, hagyományosan épült, barátságos formájú, környezetbe illő, családi nyaraló, saját stéggel eladó.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, közvetlen vízparti nádtetős kőház eladása a Balaton partján, már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton déli partján, közvetlen vízparti nádmentes helyen, 962 m2térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, teljesen bekerített telken eladó egy természetes anyagokból épült, környezetbe illő, kétszintes nyaralóépület.

Az ingatlan előtt állami vagy önkormányzati földterület nem található, az ingatlant a rendezési terv előírásai nem érintik, a felépítmény építési, és használatbavételi engedéllyel rendelkezik, az ingatlan minden szempontból jogtiszta magántulajdon. Az ingatlan forgalommentes, csendes zsákutcában helyezkedik el.

A fent körülirt ingatlan, jelenleg családi szükségletet szolgál ki. Igazából erre a célra kitűnő. Az ingatlan adottságainál fogva naturalista módon elégíti ki egy természetkedvelő család igényeit, egészséges környezetet adva gyermekneveléshez, pihenésükhöz, feltöltődésükhöz, házi kedvencek tartásához.

Az ingatlan mindenkori tulajdonosa úgy áldozhat számos vízhez kapcsolódó hobbijának, hogy otthonról el sem kell mennie. Csak leakasztja a horgászbotot és már élvezheti is a csendet, nyugalmat, a jó levegőt és a vízpartot. A képen, a fák között megbújó, környezetbe illő ház látható.

A Balaton vízéhez közvetlenül kapcsolódó, 23 méter, extra szélességű kert, nagyfokú szabadságot jelent. Az épület alapjait egy mélyépítésben jártas élenjáró nagyvállalat építette. Valószínűsíthetően az alapozás: kútalapozás vasbeton gerendarács alapozással, mert sehol, még egy hajszálrepedés sem látható a falakon. A nyaraló kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra.

A nyaraló helyiségei:

Földszint:

 • Étkező:          30,06 m2
 • Konyha:          9,66 m2
 • Nappali:         34,66 m2
 • Wellness:       35,28 m2
 • Szoba:            12,80 m2
 • Fürdőszoba:     3,20 m2
 • Előtér:              3,36 m2

Összesen:             129,02 m2

Terasz1:                    9,72 m2

Terasz 2:                 36,45 m2

Tetőtér:

 • Fürdőszoba:              9,66 m2
 • Galéria:                   22,76 m2
 • Hálószoba:              19,74 m2
 • Hálószoba:              15,31 m2
 • Hálószoba:              20,16 m2
 • Hálószoba:              20,36 m2
 • Fürdőszoba:            10,92 m2

Összesen:                       118,91 m2

Terasz:                              10,70 m2

MINDÖSSZESEN:        247,93 m2 + teraszok (56,87 m2)

A Balatonhoz kapcsolódó kert a szabadságot is jelenti, a saját telkéről bármikor bemehet fürödni a Balatonba. Automata öntözőrendszer öntözi a kertet, a vizet a szivattyú a fúrt kútból nyeri. A kertből is szép kilátás nyílik a tóra.

A nyaraló a nyár és a szabadidő eltöltésére van kitalálva. A háztól pár méterre, a kertben került megépítésre a fedett szabadtéri konyha kemencével, grillezővel. Az elkészült finomságokat közvetlenül lehet tálalni a teraszra, ahol a társaság a Balaton látványában gyönyörködve fogyaszthatja el a sülteket és a testes vörösborokat. A terasznak van nyitott és fedett része, így mindig van hol napozni és hűsölni.

A képen, a fedett terasz és a szabadtéri konyha látszik.

A nappali szobából is szép kilátás nyílik a Balatonra.

A borított fafödém dekoráció, felette vasbeton födém van. Ez az épített konyha szinte mindennel fel van szerelve: főzőlap, szagelszívó, villanysütő, mikró, hűtőszekrény. A kép, a konyhát ábrázolja.

A képen, a földszinti apartman (szoba fürdőszobával) látható.

A nappaliból nyíló wellness részben került kialakításra a háztartási rész, a finn szauna, a jakuzzi és a fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC.) A feltöltődést és pihenést szolgálja a wellness rész. A képeken, a wellness rész látszik.

A galériából ki lehet menni a Balaton irányába tájolt erkélyre. A képek, a tetőtéri galériát ábrázolják.

A képeken, az egyik tetőtéri fürdőszoba látható.

 A hajópadlós hálószobákhoz jól illenek a faragott fenyőbútorok. A képek, a tetőtéri hálószobákban készültek.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A melegvizet két villanybojler állítja elő. Fűtés radiátoros gáz központi fűtés. Hűvösebb időben lehet fűteni a két cserépkályhával is. Távfelügyelethez bekötött riasztórendszer és füstérzékelő is ki van építve. A csempék kézzel festett Olasz termékek. A képen, a másik tetőtéri fürdőszoba látszik.

A tetőtéri szobákban van légtér, jól lehet bennük aludni.

Ebben a természetes anyagokból épült vízparti ingatlanban megkötöttségek nélkül, szabadon élvezheti a Balaton nyújtotta lehetőségeket, élményeket családjával. Ide bátran meghívhatja barátait, üzletfeleit is. A balatoni nyaraló irányára xxx millió Forint. A kép, a kilátást ábrázolja a tetőtéri erkélyről.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.