Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-389

Közvetlen vízparti családi nyaraló, a Balaton déli partján eladó.

Varázslatos élmény, látszik Tihany, hallani a Balaton és nádas hangját, érezni a nagy víz illatát.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő közvetlen vízparti ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton déli partján, csendes nyugodt helyen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, külön-bejáratú, szeparált, jogilag osztott ikerház-rész, teljesen bekerített, összközműves, 693 m2 térmértékű telekhányaddal eladó. A telek 11 méter szélességben csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez.

A saját stégen, intim napozó és hajó beszálló is található
2020 július 30.-án innen néztem az 52. Kék szalag vitorlásversenyt
Jó helye lesz itt a Vevőnek, fürödhet, pecázhat, stb

A telek előtt kb. 133 méter nádas található. A kizárólagos használatú, fémszerkezetű saját stég is 133 méter hosszú. A kijáró stégen 2 db napozó rész és 1 db csónakba, vagy vitorlás-hajóba történő ki- és beszállást megkönnyítő oldalszárny található. 2020. 07. 30.-án innen néztem az 52. Kék-szalag vitorlásversenyt. Az ingatlan jövőbeli tulajdonosának mindenre lehetősége lesz. Tarthat hajót, csónakot, vízi-biciklit, lesz hol tartani autóját és még sorolhatnám a nyaraló előnyeit.

Az, hogy a telek előtt van egy kis nádas, előnyös is, hiszen védelmet nyújt a hullámverés ellen az itt kikötött hajónak, védelmet nyújt a kíváncsi szemek elől is és véd az ellen is, hogy itt sétány legyen. A napozórészt előnyösen használhatják a naturalista életet élők.

A vízpart, a nádfalak közti bejáró, a napozó rész nagyon romantikus, igazi pihenésre alkalmas, aki itt napozik, a nádas suhogásán kívül nádiveréb csicsergésén és a hullámverés hangjain relaxálódhat. A 133 méter nádas, ez igazi élővilág tanösvény. Van itt minden, szárcsa, vízityúk, halak, madarak, hüllők. Egyik bemutatás alkalmával sündisznót is láttam.

A kert szeparált a szomszédok felől, akik egyáltalán nem látnak be a kertbe. A kertben van egy 8 személyes jakuzzi, napozó-rész és egy nagy füves rész, ahol a gyerekek szaladgálhatnak, labdázhatnak, futkoshatnak.

Ki van építve a kerti világítás, automata öntözőrendszer, a gyep alatt vakond háló van. Autókkal az udvarban lehet parkolni.

A képen, a szabadtéri konyha látható, melytől balra van a jakuzzi. Szinte biztos vagyok benne, hogy itt finomak fognak sülni és főni. Például balatoni halászlé, saját fogásból. 

A képen, a tágas nappali szoba látszik.

A nyaraló a ’80-as évek elején épült, időközben felújítási munkálatok történtek, mely kiterjedt a tetőzetre, a külső főfalak hőszigetelésére, a víz-, villany-, csatorna-, gázvezeték csővezetékekre, burkolatokra, berendezési tárgyakra.

A földszint kb. 71,06 m2 alapterületű, + kb. 14,86 m2 fedett terasz. Az emelet kb. 42,05 m2 alapterületű + 6,82 m2 erkély. A tetőtér kb. 27,53 m2 alapterületű. A három szint alapterülete kb. 140,64 m2.

A képek, a konyhát ábrázolják.

A képen, a fürdőszoba látható (kád,- mosdó,- WC).

A képek, az emeleti hálószobákban készültek.

A képen, az emeleti fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látható.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 3 x 20 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Riasztó van. A nyaralóban ki van építve a radiátoros/padló központi fűtés, ezáltal télen is lehet használni.

A nyaraló nem új, részlegesen felújítandó, karbantartandó állapotban van. Célszerű minden szakmacsoporttal átvizsgáltatni a maga szakterületét. A földszinti zárt veranda hőszigetelt üvegezésű tolóajtója beállításra szorul.

Végezetül, tekintse meg a nyaralóról készült rövidfilmet.

A közvetlen vízparti nyaraló irányára xxx millió Forint. Összegezve, a Vevő ezzel a közvetlen vízparti ingatlannal, nemcsak a tartós balatoni nyaralásait, vízi sportolási lehetőségeket, gyermekei balatoni élményeit, de befektetést és nagyon rendes szomszédokat is vesz.

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé) Lőkös Gáborné Erika, ingatlanpiaci elemző és szakértő +36-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.