Ingatlankereső

Balaton északi part

Kód: közvetlen-vízparti-építési-telek-251

Balaton északi partján, közvetlen vízparti telek eladó

A 4000 m2 térmértékű építési telek, sok lehetőséget rejt magában

Balaton északi partján, közvetlen vízparti telek eladó

Balaton északi partján, vízparti építési telek eladó

Balaton északi partján 4000 m2-es vízparti építési telek eladó. Minden közmű be van vezetve. Beépíthetőség 10 %, szabadon állóan, 7,5 m építménymagasság.

Elhelyezhető épületek, építmények: kikötő létesítményei és épülete, pihenést, szabadidő eltöltését szolgáló épületek, építmények, sportlétesítmények és azok elhelyezését szolgáló épületek, kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató létesítmények, a fő rendeltetéssel  összefüggő vagy gazdasági célú épületen belül a tulajdonosok a használók és a személyzet részére kialakított szállásjellegű épületek.

A vízparti építési lehetőség irányára 890 millió Forint. Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.