Ingatlankereső

Balaton északi part

Kód: Balaton-északi-part-eladó-vizparti-terület-Te-275

Jó barátok horgászhelye

A Balaton északi partján, horgászatra horgásztatásra alkalmas közvetlen vízparti terület eladó
Nem tud hol horgászni? Nem tudja hol tárolni csónakját?
Itt a megoldás! A vadregényes területet több jó barát, vagy horgász sporttárs is megveheti, ahol gépkocsiját és csónakját is tárolhatja. 

Balaton északi partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 906 m2 térmértékű, bekerített közvetlen vízparti terület eladó. Az ingatlant murvával stabilizált földúton lehet megközelíteni. 

Itt jártamkor a nádas tele volt kárászokkal, hangos a nádas a csobogástól.   
Itt jártamkor a nádas tele volt kárászokkal, hangos a nádas a csobogástól.   

A terület 14 méter szélességben csatlakozik a Balaton vizéhez, előtte kb. 64 méter nádas húzódik. 

Jelenleg tábori körülményeket élvezhet, de ezen lehet változtatni. Létrehozható egy horgászegyesület is.

A bekerített telek sarkában van egy felújítható felvonulási épület. De fel lehet verni sátrat is és be lehet állni lakóautóval. A rendszámos lakókocsi ráköthető a közművekre.

A területre be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is, 3 x 25 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna.

A horgászatra alkalmas vízparti ingatlan vételára 180 millió Forint

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Lőkös Gáborné 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.