Ingatlankereső

Balaton déli part - Zamárdi

Kód: eladó-vízparti-jellegű-telek-Zamárdi-Te-288

Balatoni nyarak Zamárdiban, a nagy strandon

Zamárdiban, vízparti jellegű, panorámás, reálértékben növekvő telek eladó
Zamárdiban a Balaton medre sekély, homokos, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére

Zamárdiban, a vasút és a vízpart között, panorámás környezetben, a szabadon megközelíthető nyílt víztől kb. 180 méterre, 825 m2 térmértékű telek eladó. A víz megközelítéséhez, nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A telek, 17 méter szélességben csatlakozik a Balatoni panorámához.

A vízhez való közelség miatt, bármikor fürödhet, strandolhat, gyalog tudja megközelíteni a Balatont. Gyalogosan viheti a vízhez kajakját, szörfdeszkáját, SUP-ját.

Az eladó telektől a szántódi rév (kompátkelő) kb. 2500 méter, így gyakran át lehet menni az északi partra és a Balaton-felvidékre kirándulni gyalogosan, autóval, vagy kerékpárral. Az M7-es autópálya le- és felhajtó kb. 4200 méter.  Élelmiszerbolt kb. 1500 méter távolságra van a telektől.

A part, a panorámás kilátással a vízre, a horgászok egyik kedvenc helye
A part, a panorámás kilátással a vízre, a horgászok egyik kedvenc helye

Az utcában minden közmű a rendelkezésre áll, így azok bevezethetők. A telek, Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-5. A telket hétvégi házzal 20 % mértékig lehet beépíteni. A telek sík, füves, átlagos szélessége 17 méter. A telekre építkezni nem muszáj, nincs beépítési kötelezettség. Használhatja így is ahogy van, de fejlesztheti is.

A fejlesztésen belül, az építés helyének kihagyásával telepíthet növényeket, a kerítések mentén belátás elleni védelemként sövényt ültethet, a telket beparkosíthatja. Elhelyezhet a telken tűzrakó helyet, sátrat, medencét, kerti grillezőt, gyermek játszószereket, bármit. Építési engedély birtokában elhelyezhet ideiglenes felvonulási épületet, ahol a majdani építkezéshez, kert ápolásához szükséges eszközöket, szerszámait tárolhatja, munkásruháját válthatja, ahol illemhelyet létesíthet, tisztálkodhat és pihenhet. 

Zamárdi 3,5 km hosszú szabadon megközelíthető parti sávja

Zamárdiban, a szabad strandon vannak öltözők, vizesblokkok, étkezési helyek, büfék, falatozók, kölcsönzők. A jó levegőn, nagyokat lehet kerékpározni, sétálni a családdal, barátokkal és a kutyával, esténként pedig gyönyörködhetnek a túlpart fényeiben. Az ingatlan előtti közpark és a szabad strand ingyenesen használható.

Az ingatlanbefektetők 3 dologra esküsznek: jó telekre, jó telekre és harmadszor is a jó telekre. A telket beparkosítva emelve értékét, később jobb áron eladhatja, mivel üres telek már alig van ezen a részen. A reálértékben növekvő vízparti jellegű telek irányára 220 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.