Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-vízparti-lakóház-Lh-667

Gondtalan, boldog napok

A megvételre felkínált vízparti, fiatalos lakóház, alkalmas a balatoni szabadidő eltöltésére.
Pihenés, nyaralás, kikapcsolódás a saját vízparti házában
Pihenés, nyaralás, kikapcsolódás a saját vízparti házában

A Balaton déli partján, Siófok közelében, a vízparton, eladó egy külön-bejáratú, szeparált, használatában megosztott, ikerház-rész, saját stéggel, külön közművekkel, külön mérőórákkal.

Az ingatlan megvásárlásával lehetősége nyílik a Balaton nyújtotta lehetőségek élvezetére. Kikapcsolódhat, strandolhat, napozhat a saját stégjén, tarthat csónakot, horgászhat és élvezheti a különféle vízi sportokat, gyönyörködhet a Balaton látványában, meghívhatja barátait, ismerőseit.

Adásvétel tárgyát képezi, a használati megosztással rendezett, kizárólagosan használt 458 m2 térmértékű telek (25,16 méter mélységű és 18,20 méter széles), a rajta lévő 3 szintes lakóházzal. A telek is 18,2 méter szélességben, kiépített partvédőművel csatlakozik a vízparthoz és a balatoni panorámához. A part előtt keskeny önkormányzati telek húzódik, melynek ottléte nem zavaró, a part használatát nem zavarja. Az ingatlan előtt kb. 27 méter ősnádas van.


További részletek irodánkban, vagy a regisztrációt követő bejelentkezés után válnak láthatóvá.

Bejelentkezés

Regisztráció
Kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs adatokat, küldje el, és munkatársunk hamarosan jelentkezik a megadott elérhetőségeinek valamelyikén! A regisztráció aktiválásáról értesítést kap, kérjük ellenőrizze a leveleit a spam mappában is.

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.