Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-balatoni-ingatlan-lakás-354

2,5 szobás, elegáns lakás a vízparton eladó

Miközben éli a gondtalan luxust, balatoni panorámában gyönyörködhet és élvezheti a vízkapcsolatot.

Figyelem!

Az alább ismertetett vízparti lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

eladó-vizparti-lakás-354

A Balaton déli partján, Siófok üdülőövezetében, az Aranyparton lévő impozáns társasházban eladó a harmadik emeleten lévő nappali + 2 hálószobás, a tulajdoni lap tanúsága szerint 72 m2 alapterületű lakás. Tájolása kedvező (kelet-dél-nyugat), a helyiségek benapozottak, világosak, ugyanis reggeltől estig mindig besüt a nap valahova. Fontos megemlíteni, hogy ezen a szinten csak egy közvetlen szomszéd van, a lakás ajtaja előtt nem haladnak el más lakók, nincs ajtó csapkodás, nincs hangoskodás, tehát a lépcsőház csendes.

Pezsgő élet a Balatonon.

eladó-balatoni-ingatlan-lakás-3540

A lakás kiválóan alkalmas annak, akinek fontos a víz melletti rendszeres kikapcsolódás, hogy azt a kevés szabad idejét tényleges pihenéssel tölthesse, illetve azoknak a nyugdíjasoknak, akik életvitelszerűen, gondtalanul, kényelemben szeretnék leélni hátralévő életüket a Balaton mellett. Ki sem kell tennie lábát a társasházból, csak lifttel lemenni a földszintre, ahol korlátlanul , egész évben élvezheti a wellness szolgáltatásokat, melyek elősegíthetik erőnlétének megőrzését, közérzetének jobbá tételét és felüdülést nyújt az itt eltöltött idő.

A mindenkori tulajdonosnak itt nincs gondja semmire. Nincs üzemzavar, nincs épületfenntartás és nem kell a terület kaszálásával sem bajlódnia, ha nő a fű. A társasház, biztonsági szolgálat által őrzött, a közös helyiségeket takarítók, a kertet kertészek gondozzák, a társasház dolgait a közös képviselő intézi. A társasház színvonalas szolgáltatásokat nyújtó az itt lakók és vendégeik részére. A wellness részben a felnőttek részére úszómedence, pezsgőfürdő, épített jakuzzi, infraszauna, Finn szauna, fitness terem kondi gépekkel, zuhanyozók, mosdók, a kisgyermekek részére gyerekmedence található. A napozóteraszt bármikor lehet használni és a wellnessből szép kilátás nyílik a Balatonra.

eladó-balatoni-ingatlan-lakás-3541

 További előnyök:

A lakást könnyen meg lehet közelíteni az M7-es autópályán, valamint vonattal és autóbusszal is. A közelben vannak éttermek, cukrászdák, butikok, több élelmiszerbolt és egyéb szolgáltatók. A centrumba való bejutást, helyijáratos autóbuszjárat biztosítja.

A Balaton vize a társasháztól kb. 30 méterre van, így a társasház, kerítéssel körbekerített kertje közvetlenül szomszédos a szabad stranddal. A társasház kapuján kilépve a több kilométer hosszú közvetlen vízkapcsolat áll a strandolni vágyók rendelkezésére, illetve nagyokat lehet sétálni, gyönyörködni a Balaton látványában és nézni a boldog embereket, amint felszabadultan örülnek  egymásnak és a Balaton nyújtotta élményeknek.

A lakást gyalogosan lépcsőn, vagy lifttel lehet megközelíteni. Az akadálymentes közlekedés biztosított lakáson kívül és belül is. A lakás főbejárati ajtaján belépve az előtérbe érkezünk, szemben van a mosdó (WC-kézmosó), jobbra az egy térben lévő konyha-, étkező,- nappali szoba található. A nappali szobából lehet megközelíteni a közlekedőt, melyről nyílik a két hálószoba és a fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC). A nappaliból és mindkét hálószobából közvetlen kijárat van a nagyméretű erkélyre.

A lakás berendezéséhez, tulajdonos lakberendező segítségét vette igénybe. Itt minden részletet, apróságot a legutolsókig átgondoltak, ezáltal mindennek meg van a maga helye.

A helyiségeken hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók vannak redőnyökkel, rovarhálókkal ellátva, a nappali mélyen üvegezett ajtaján lévő redőny könnyen kezelhető, elektromosan működik. A fürdőszobán és az illemhelyen is van ablak, így a bevilágítás és a szellőztetés természetes úton van megoldva. Egyedi mérőórák mérik a fogyasztást, a lakás házközponti fűtésű, radiátorokkal.

A társasház azt a funkciót tölti be, amiért megépítették, gondtalanságot, kényelmet biztosít az itt lakók számára. A vízparton lévő, biztonságos életvitel nyújtó, kényelmes lakás ára xx millió Forint. Szükség esetén a mélygarázsban, egy gépkocsi beállóhely megvásárolható. 

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.