Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízparti-retró-nyaraló-Ny-434

Nádirigó hangjára ébredhet az eladó nyaralóban

Vízparti retró nyaraló a Balaton partján eladó

Balaton déli partján, Balatonfenyves térségében a vízparton, 1353 m2-es bekerített telek, balatoni hangulatú retró nyaraló, csónakházzal eladó. A nyaralótól a kulturált szabad strand bejárata kb. 100 méter, a strand vize kb. 366 méter távolságra van.

A strandon szolgáltatásokat lehet igénybe venni, lehet enni-inni a büfékben, vannak öltözők, zuhanyozók, pihenőpadok, gyermekeknek homokozók. Balatoni nyaralás és egyben remek horgászhely ez a közvetlen vízparti nyaraló, mely 4 - 6 fő elhelyezésére szolgál. 

A retró érzést nyújtó nyaraló kb. 52 m2 alapterületű, benne lakószoba,- étkező,- főzőfülke, 2 hálófülke és fürdőszoba. A nyaraló nem nagy, de lehet benne főzni, enni, aludni és tisztálkodni. Nyáron a nap nagy részében úgyis kint tartózkodik az ember, illetve a Balatonban fürdik. Aki csak nyáron használja a nyaralót az év legszebb hónapjainak, a szabadidő eltöltésére, annak ez kiváló. 

Horgászfelszerelés, csónak, vízi bicikli, szörf, gyermekjátékok, kerti grillező, bogrács, fűnyíró, szerszámok stb. tárolására a kb. 21 m2 alapterületű szilárd falazatú csónakház szolgál.

A telek előtt nem nyílt víz van, hanem rekettyés és ősnádas, benne a Balaton madár- és állatvilága. 

A telek végétől rekettyéssel és ősnádassal szegélyezett földsáncon lehet kijutni a Balaton vizéhez kb. 150 méter hosszan és a maradék 50 méter megtételével érjük el a nyílt vízen lévő saját stéget. Itt lehet horgászni vagy fürdőzni. Az ingatlan annak legjobb, aki a nyílt víz és a fürdőzők látványa helyett inkább teknőst, vidrát, nemes kócsagot, szürke gémet, szárcsát, vízi tyúkot és nádirigót szeretne nézegetni.

A ’60-as években épült faházas nyaraló betonalapra épült, fa födémes, fa tetőszerkezeten hullámpala fedéssel.  A hálófülkék padlóburkolata hajópadlóval burkolt, a többi helyiség cement járólapos.

A képen látható étkezőben lehet étkezni, és a főzőfülkében lehet a reggelit, esetleg a vacsorát elkészíteni. 

A képen a hálófülke látható.

A kép, a fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- WC.) ábrázolja. Minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A vezetékes földgáz csonkja telken belül van. A használati melegvizet villanybojler állítja elő.

A vízparti nyaraló vételára a jelenlegi állapotát figyelembe véve került megállapításra, mely 112 millió Forint. Ezért az árért Ön kap egy balatoni hangulatú, retró vízparti nyaraló saját stéggel, csónakházzal.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Eladó közvetlen vízparti ingatlanok nádassal, a Balaton parton Vízparti ingatlanok, eladó vízparti ingatlan a Balaton parton

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.