Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-telek-déli-part-Te-301

Új ház építésére alkalmas telek a vízparttól 46 méterre eladó

Vízparti jellegű nyaralója lehet

Balaton déli partján, vasút és a vízpart között, csendes helyen eladó egy 1820 m2 nagyságú építési telek. Méretei: 35 m széles és 52 m mély. A telket 20 % mértékig lehet beépíteni szabadon állóan, 4,5 méter építménymagassággal. Közművek az utcában vannak.

A ritkaságszámba menő telek az, ami igazán értékes. Ugyan a telek nem közvetlen vízkapcsolatos, hanem a vízparttól kb. 46 méterre található, de vízparti jellegűnek számít, pár lépés és már a Balatonban fürödhet.

Ha felépül a nyaraló, a nyári szünidőt biztosan örömmel töltené itt a család, barátok, gyermekek szüleikkel, nagyszüleikkel. Bármikor élvezhetik a Balaton nyújtotta lehetőségeket: fürdés, szörfözés, csónakázás, horgászás. A kert alkalmas arra, hogy a szabadban közösen főzzenek, bográcsozzanak, grillezzenek.

A vízparti jellegű építési telek vételára 210 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Lőkös Gáborné 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.