Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: vízpart-közeli-telek-eladó-Te-299

Horgászok, vízi sportot kedvelők

Vízközeli telek eladó. Itt tudja tárolni horgász felszerelését, csónakját, autóját, vízi sporteszközeit
Az élményhorgászat népszerű és hasznos időtöltés
Az élményhorgászat népszerű és hasznos időtöltés

Ha kicsit pihenni, kikapcsolódni szeretne, a balatoni horgászat egy nagyon jó választás lehet a szabadidő eltöltésére. Sokan szeretik a halat kifogni, elkészíteni, majd pedig elfogyasztani családi, baráti társaságban. Vannak szenvedélyes horgászok, nekik csak a horgászélmény számít.

Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, 610 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott vízközeli építési telek eladó. Méretei: kb. 35 méter széles és kb. 17,00 méter mély. Közművek az utcában vannak, így azok bevezethetők.

Vevő a Balaton partjához gyalogosan hozzáfér, bele tud menni a Balatonba, fürödhet, horgászhat, tarthat csónakot, vízi sporteszközöket
Vevő a Balaton partjához gyalogosan hozzáfér, bele tud menni a Balatonba, fürödhet, horgászhat, tarthat csónakot, vízi sporteszközöket

A telek 80 méterre fekszik a szabadon megközelíthető vízparttól, megközelítéséhez nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. Vevő a Balaton partjához gyalogosan hozzáfér, bele tud menni a Balatonba, fürödhet, tarthat csónakot, vízi sporteszközöket, horgászhat. A vízmélység 60 cm-nél kezdődik, és 15 méterrel beljebb kb. 1,5 méter. A telken tudja tárolni csónakját, sport eszközeit, autóját.

Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása: Üh-2 hétvégi házas övezet, 20 % mértékben, 4,5 méter építménymagassággal, szabadon állóan hétvégi házzal lehet beépíteni. A vízközeli telek vételára: 60 millió Ft. 

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Lőkös Gáborné 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.