Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: Vízpart közeli balatoni építési telek-Te-268

Saját tervezésű balatoni nyaralót építhet a Balatonnál

A Balaton nyílt vízétől 111 méterre, olyan egyedi elgondolású nyaralót építhet, amilyen másnak nincs.
Előkelő környezet, 1200 méter szabadon megközelíthető vízpart

A Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, a szabadon megközelíthető vízparttól 111 méterre, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 650 m2 nagyságú építési telek eladó. A telek szélessége kb. 17 méter, mélysége kb. 37,84. Be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a vezetékes földgáz. A további közművek (csatorna, villany) az utcában vannak, beköthetőek. Az utca rendezett, szép házakkal.

A Balaton nyílt vízétől 111 méterre, olyan egyedi elgondolású nyaralót építhet, kompromisszumok nélkül, amilyen másnak nincs. Szabadon kialakíthatja a nyaraló beosztását, megválaszthatja a beépítésre kerülő anyagokat, közműveket, berendezési tárgyakat. És a végén, lesz egy új nyaralója, melyben még nem lakott senki.

Az ingatlan az M7 autópályán és vonattal is megközelíthető. A balatoni kerékpárút az ingatlan közelében halad el, így nagy biztonsággal lehet rövidebb-hosszabb kerékpáros túrákat tenni.

A telek fekvése kedvező, mert a víz, gyalog 2 perc alatt megközelíthető. A szabadon megközelíthető vízpart 1,2 kilométer széles. Egy nagyobb park ez, ahol nincs nyomor, tarthat stéget, csónakot, szörföt, horgászhat, strandolhat, fürödhet. A közelben van vitorlás kishajó és csónak kikötő, horgászegyesület. 

Korábban, már írtam az építési telek kiválasztásáról. Minél közelebb megyünk a vízhez, annál értékesebb. Ma már a vízpart közelében lévő üres telkekből is hiány van. Ha azt szeretné, hogy a beinvesztált költségei megtérüljenek, ilyen ritka, vízpart közeli építési telket szabad megvenni.

Vízpart közeli építési telek, a Balaton déli partján eladó

A vízpart közelében építheti meg saját elgondolású, álmai nyaralóját. Az építési telek Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-2, 20 % mértékig nyaralóval építhető be, szabadon állóan, vagy ikresített formában, 4,5 méter építménymagassággal. Amennyiben az értékes telekre egy kellemes látványt nyújtó, formás, jó ízléssel megkomponált esztétikus nyaralót épít, modern anyagokkal, technológiákkal, a telek értéke hatványozottan növekedni fog.

Ugyanakkor, a telekre építeni nem kötelező, nincs beépítési kötelezettség. Használhatja így is, ahogy van, sátorozhat, vagy telepíthet rá lakóautót.

A Balaton vizétől kb. 111 méterre lévő építési telek megvételével nem csak egy kiváló befektetést vásárol, hanem egy sok lehetőséget kínáló, kevésbé ismert, nem zsúfolt, használható balatoni partszakaszt is kap. A vízpart közeli, építési telek vételára, a becsértéke: 95 millió Ft.

Tisztelt látogatóm! Végül, tekintse meg a telektől 111 méterre lévő szabadon megközelíthető vízpartot és a strandot! Köszönöm megtisztelő figyelmét.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.