Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: közvetlen-vízparti-telek-249

Különleges építési lehetőség a vízparton

Balaton déli partján, vízparti építési telek eladó, melyre olyan egyedi házat építhet, amilyen másnak nincs.
A Balaton déli partján, közvetlen vízparti építési telek eladó.
A Balaton déli partján, közvetlen vízparti építési telek eladó.

Balaton déli partján eladó egy nagyméretű (3335 m2), közvetlen vízparti telek, melyre személyre szabott házat tervezhet, építhet, amilyen másnak nincs. A házat az építés során saját egyéni igényeire formálhatja, figyelhet a legapróbb részletekre. 

Prémium anyagokat használhat, a klasszikus épület-külsőt párosíthatja a fényűző exkluzív, luxus belsővel. A balatoni vízparti ház felépítése Önről szól. Ha felépül, kiváltságos élményekben, izgalomban, elégedettségben, örömben lehet része és belépő jegye lesz a közvetlen vízparti ingatlantulajdonosok exkluzív klubjába.

A telekre minden közmű be van vezetve. Üdülőházas övezetbe tartozik, 20 % mértékben, 4,5 méter építménymagassággal, szabadon állóan lehet beépítheti.

Az ingatlan előtt nincs állami és/vagy önkormányzati földterület, nincs elé tervezve sétány sem, ennél fogva az ingatlan jogtiszta, közvetlen vízparti. A Balatonnál egyre kevesebb az ilyen nagyságú egybefüggő terület. Elsősorban idegenforgalmi vállalkozásra alkalmas, de Cég székhelyének, - telephelyének, - vállalati üdülőjének, kiváló, valamint megtalálhatják számításukat az ingatlanfejlesztők is.

Közművek közül be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz. Az ingatlan irányára: 595 millió Ft.

Most hogy ilyen sokan érdeklődnek utána és mindenki sokallja az árat leírom. Ne tessék sokallni! Nagy a terület. Amennyiben visszosztjuk a vételárat a terület nagyságával, 595.000.000,- Ft : 3335 m2 = 178.410,8 Ft/m2 fajlagos egységár jön ki amely messze alatta marad a szokvánvos 400 ezer Ft/m2 négyzetméter árnak

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.