Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízparti-üdülő-Ny-456

Közvetlen vízparti balatoni üdülőépület, eladó

A közvetlen vízparti eladó cégüdülőt, jól hasznosíthatják a Cég felsőbb vezetői
Az eladó cégüdülő, a fáradt, kimerült menedzserek szanatóriuma
Az eladó cégüdülő, a fáradt, kimerült menedzserek szanatóriuma

A Balaton déli partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, közvetlen vízparti, 2092 m2 térmértékű, teljesen bekerített, összközműves telken, kb. 663 m2 nettó hasznos alapterületű, fiatal cégüdülő eladó.

A telek, 55 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez. A meder is sekély, ideális kisgyermekek nyaralására. A telken lehetőség van gépkocsik, vízi járművek, felszerelések, stég tárolására. Autókkal a telken belül, a burkolt parkolókban lehet parkolni.

A tóparti üdülőtől a hajóállomás és sporthajó kikötő kb 2770 m, a vasúti megálló kb 2210 m, az M7 autópálya le és felhajtó kb 4110 m, a központ és bevásárlási lehetőség 2625 méterre található.


További részletek irodánkban, vagy a regisztrációt követő bejelentkezés után válnak láthatóvá.

Bejelentkezés

Regisztráció
Kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs adatokat, küldje el, és munkatársunk hamarosan jelentkezik a megadott elérhetőségeinek valamelyikén! A regisztráció aktiválásáról értesítést kap, kérjük ellenőrizze a leveleit a spam mappában is.

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.