Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízparti-apartman-Ny-452

Víz, napfény, és attól sokkal több...

Balaton déli partján, közvetlen vízparti, 2 szobás, földszinti apartman eladó
Víz, napfény, és attól sokkal több...

Balaton déli partján, közvetlen vízparti apartmanházban eladó egy kétszobás, földszintes, Balatonra panorámás nagy terasszal rendelkező, külön-bejáratú, szeparált apartman. Az adásvétel tárgyát képező apartmanhoz, 129 m2 osztatlan közös használatú, közvetlen vízparti, saját telek tartozik. 

A fiatal, 13 éves apartman, kiválóan alkalmas a balatoni nyarak kulturált eltöltésére. Az apartmant használhatják kisgyermekes családok és az idősebbek is élvezhetik a közvetlen vízpart minden előnyét, stéghasználatot, horgászást. Kiváló befektetés is egyben, mert szezonban szállóvendégek részére is jól ki lehet adni.

A képen, a közvetlen vízparti földszintes apartman, mérethelyes beosztása látható

A fiatal, földszintes apartman irányára: 105 millió Forint. Az ár az ÁFA-t tartalmazza. Minden további információ (külső-belső képek, helyszín, adatok) a személyes találkozást követően kaphatók az irodánkban.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.