Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: vízparti-jellegű-építési-telek-Te-300

A Balaton déli partján, 2 db vízpartközeli építési telek egyben eladó

Együtt építkezhet 2 jó barát, 2 testvér, 2 rokon, akik egymás közelében szeretnének lenni.

Sajátjában nyaralna a Balatonnál, de mégis közel szeretteihez, gyerekeihez, barátaihoz? Akkor itt a lehetőség!

Balaton déli partján, vasút és a vízpart között, a szabadon megközelíthető vízparttól 64 méterre eladó egy 1220 m2 térmértékű építési telek. Méretei: kb. 35,00 m széles és kb. 34,00 m mély. Közművek az utcában vannak.

Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása: Üh-2 hétvégi házas övezet, mindegyik telket 20 % mértékben, 4,5 méter építménymagassággal, szabadon állóan hétvégi házzal lehet beépíteni.

Akár a szülők veszik meg a telket gyermekeiknek, testvérek közösen, rokonok, vagy jó barátok együtt, de mégis külön tudnak lenni. A vízparti jellegű építési telek vételára 130 millió Forint.

Tisztelt érdeklődő! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, szíveskedjék minden elkötelezettség nélkül, személyesen engem, Lőkös Gáborné Erikát felkeresni. További információkkal szolgálok, és megszervezem az ingatlan megtekintését. Kérem, hogy a további tárgyalásokat is velem szíveskedjék folytatni! Elérhető vagyok a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Lőkös Gáborné 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.