Ingatlankereső

Kód: ref-eladó-balatoni-vízparti-villa-449

Felhőtlen, boldog napok, a saját balatoni vízparti ingatlanában

Mediterrán hangulatban pihenhet a vízparton.

Figyelem!

Az alább, bemutatásra kerülő közvetlen vízparti mediterránház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Azok számára, akik rendszeresen mediterrán országokba nyaralnak, ismerős formákra,- anyagokra,- berendezési tárgyakra bukkanhatnak ebben az eladó közvetlen vízparti ingatlanban. Van itt minden: kb. 28 méter közvetlen magánvízpart, kb. 2800 m2 telek, impozáns ház sok terasszal, balatoni panoráma, vízforgatós medence, szép növényzet, fedett gépkocsi beálló és kerti sütésre-főzésre alkalmas filagória. A képen, a saját vízpart és a ház látható a parkkal.

A családi ház kétszintes. A kb. 134,48 m2 alapterületű földszint helyiségei: előtér, vendégmosdó, közlekedő, konyha-, étkező-, nappali szoba, szeparált vendég lakrész (szoba, gardrób, fürdőszoba), hátsó kijárat, illemhely, mosókonyha és kazánház. A földszinti élettérhez közvetlenül kapcsolódik a kb. 60 m2 alapterületű terasz.

A kb. 115,11 m2 alapterületű tetőtér helyiségei: 2 db kétszobás lakrész (előtér, 2 szoba, fürdőszoba), galériás lépcsőház, teakonyha, közlekedő, 2 db egyszobás lakrész (előtér, szoba, fürdőszoba). Mindegyik szobához Balatonra tájolt terasz kapcsolódik. A tetőtérben lévő teraszok összes alapterülete kb. 67,35 m2. A képen, a családi ház udvari homlokzata látszik.

A kép, a házat és az ápolt kertet ábrázolja.

Az épülettől különállóan található a kétállásos fedett gépkocsi beálló, kerti tároló és a filagória. A kerti növények és a pázsit öntözését automata, esőérzékelős locsoló rendszer végzi. A kertben, pormentesített kerti utakon lehet közlekedni. Kerti dísztó, épített grillező, medence és a jakuzzi, mind-mind az itt élők pihenését, kényelmét, kikapcsolódását szolgálja. A képen, a kert egy része látható az épületekkel.

A fiatal, 12 éves ház, magas műszaki színvonalon és igényességgel lett megépítve. Itt minden időtálló, természetes anyagból készült, kő, tégla, cserép, márvány, gránit, mészkő. A képen, az elegáns előtér látszik.

A lépcsőházat az egyedi tervezésű és készítésű ólomüveg ablakok és a kovácsoltvas korlát teszi hangulatossá. A képek, a főbejáratot és a lépcsőházat ábrázolják.

A kép, a terasz kapcsolatos nappali szobában készült.

A nappali szobából is közvetlen kijárat van a fedett teraszra, azon át a kertbe. Az összközműves ingatlanban ki van építve a telefonról indítható központi fűtés, a földszinten padlófűtés, az emeleten radiátoros megoldással. A fűtést és a melegvizet a melegvíz tárolós Vaillant gázkazán biztosítja. Komoly riasztó- és kamera rendszer vigyáz a házra. TV, internet van, így akár itt is lakhat állandóan, ugyanis a családi ház télen-nyáron használható, innen intézheti céges dolgait is. A képen, a nappali látható, melyhez kapcsolódik a kb. 60 m2-es terasz.

A konyha egyedi tervezésű bútorral van berendezve és minden háztartási géppel felszerelve.

Az étkezőből is közvetlen kijárat van a teraszra.

A képen, a földszinti lakrész szobája látható.

A képen, a földszinti fürdőszoba (kád, kétállásos mosdó, kád, zuhanyozó, piszoár).

A képeken, az egyik tetőtéri szoba látható a terasszal és a Balatonnal.

Kilátás a tetőtéri erkélyről.

Ez a villa őszintén kimondva, - nem való bárkinek -. Az ingatlan vételára: xxx millió Forint. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Végül tekintse meg a nyaralóról készült rövid videofilmet!

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.