Ingatlankereső

Kód: Referenciaingatlanok-ingatlanreferenciák-22

Kert végében hullámzik a Balaton

Az eladó, prémium minőségű eladó ingatlanban, minden reggel nádirigó hangjára ébredhet

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő közvetlen vízparti nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Eladó nyaraló, a vízparton

Balaton parton, közvetlen vízparti telken, új üdülőépület eladó. Az ingatlan csendes helyen található. A teljesen bekerített telek önálló helyrajzi számon van nyilvántartva és 466 m2 térmértékű. A ház megépítésével egyidejűleg a telek parkosítva lett. is. A telek kb. 18 méter szélességben új partvédőművel csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez.

Eladó nyaraló, a vízparton

A lakóház nettó hasznos össz-szint alapterülete: 135 m2. A 81 m2 földszinten: belépő, amerikai konyha,- étkező,- nappali szoba, hálószoba, fürdőszoba (sarokkád,- mosdó, -WC), tároló,- kazánház és terasz, míg az 54 m2 nettó hasznos alapterületű tetőtérben 2 hálószoba, társalgó, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) helyiségek találhatók.

Eladó nyaraló, a vízparton
Eladó nyaraló, a vízparton

A telken vadonatúj kétszintes üdülőépület található. Felhasznált anyagai, mindenből a legjobbak. Szerkezetei: alapozása, két irányban teherhordó vasbeton lemezzel kombinált, vasbeton gerendarács alap. A vasbeton szerkezetekhez használt beton, dunai kavicsból készült. A gerendák vasalása, 10 db 16 mm átmérőjű betonacél. A ház külső főfalai 38 cm vastag POROTHERM téglából épültek. Födém és áthidalók szintén Porotherm rendszerűek.

A külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű, többkamrás műanyag nyílászárók. A hő fokozott védelme érdekében a külső falakra 5 cm vastag pótlólagos hőszigetelés készült. A külső vakolat víztaszító tulajdonságú. A tetőzet fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép fedés. A képeken a földszinti nappali szoba látszik két különböző pozícióból.

Eladó nyaraló, a vízparton

A kép, a földszinti hálószobát ábrázolja az erkélykapcsolattal.

Eladó nyaraló, a vízparton

A házba minden közmű (vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvíz csatorna) be van vezetve. Az épület fűtése gáz központi fűtés melyet egy turbóventillációs kombi gázkazán biztosít. A meleg vizet is a kazán biztosítja a kazánba épített melegvíztárolóval.

A felhasznált vezetékek a legmodernebb anyagok, technológiák. A villany 32 Amper áramerősséggel védőcsőbe húzott vörösréz vezetékrendszer forrasztott kötésekkel. A képen, a földszinti fürdőszoba (sarokkád,- mosdó,- WC) látható.

Eladó nyaraló, a vízparton

A képen, a gőzölt bükk fa lépcső látszik. 

Eladó nyaraló, a vízparton
Eladó nyaraló, a vízparton

A tetőtéri társalgóból szép kilátás nyílik a Balatonra. A kevés nádasban fészkelő madarak hangja, a sirályok rikoltozása, enyhe hullámverés morajlása, nyitott erkélyajtónál felemelő élmény.

Eladó nyaraló, a vízparton

A kép, a tetőtéri fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- WC), ábrázolja.

Eladó nyaraló, a vízparton
Eladó nyaraló, a vízparton

A képeken, a tetőtéri hálószobák láthatók. Végezetül, tekintse meg az ingatlanról készült rövid videófilmet!

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.