Ingatlankereső

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-304

Szuperluxus. Családi nyaraló, saját vízparttal a Balatonnál eladó

Vízpart, panoráma és sok kellemes élmény ebben az igényes, közvetlen vízparti nyaralóban.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő közvetlen vízparti ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton déli partján, közvetlenül a vízparton, 705 m2 bekerített telken eladó egy különleges kialakítású, nagy használati értékkel rendelkező modern nyaraló. A telek kiépített partvédőművel csatlakozik a Balaton vizéhez. Az ingatlan felügyeletét biztonsági szolgálat látja el, a kertápolást gondok végzi.

A Balaton medre itt sekély, homokos, lassan mélyülő, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére. Strand nincs a közelben. A part előtt nádas nincs, így mindenkor élvezheti a színeit gyakran váltogató ezerarcú Balaton örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit. A képen az étkező látható, háttérben az előkert. Autókkal a telekre automata működtetésű kapun át lehet behajtani.

Az építész a tervezés során azt a megoldást alkalmazta, hogy minden szobából panorámás kilátás nyíljon a Balatonra, vagyis akár ágyban fekve lehessen gyönyörködni a Balaton látványában. A földszintről kijárat van a kb. 40 m2-es Balatonra tájolt fedett teraszra, az emeleti szobákból pedig a kb. 30 m2-es szintén Balatonra tájolt erkélyre.

A nyaraló külső befoglaló mérete: 12,29 m x 10,48 m. Első osztályú anyagok, szaniterek kerültek beépítésre, egyedi legyártású fa ajtók, hőszigetelt üvegezésű fa ablakok, szúnyoghálókkal, motoros redőnyökkel felszerelve. A szobák komfortérzetének növelésére klíma készülékek kerültek beépítésre. A nyaraló télen-nyáron használható, ki van építve a radiátoros központi fűtés.

A kb. 104,54 m2-es földszint helyiségei: étkező,- nappali szoba, társalgó, közlekedő, teakonyha, kettő hálószoba, fürdőszoba, illemhely, pissoiré és háztartási helyiség. Ezen alapterületen felül csatlakozik a kb. 5,48 m2-es első terasz és a kb. 40 m2-es Balaton irányába tájolt fedett terasz.

A nagy megnyitású üvegfelületeknek köszönhetően a helyiségek világosak, napfényesek és szinte minden szobából szép kilátás nyílik a Balatonra. A képen, a nappali szoba látszik az étkezővel. 

Az étkező,- nappali szobának a nagy megnyitású üvegfelületein túl kellemes hangulatot ad a szép cserépkályha. A kép, a nappali szobát ábrázolja a míves cserépkályhával.

A képen, szintén a nappali szoba látható.

Csak ebből az egy szobából nincs kilátás a Balatonra. A kép, az egyik földszinti hálószobában készült.

A nappali szobából nyílik ez a hangulatos társalgó, melyből közvetlen kijárat van a Balatonra tájolt fedett teraszra. Itt lehet üldögélni, olvasgatni, pihenni, vagy egyszerűen csak szemlélni a vízen történő eseményeket, valamint a mindig változó Balaton színét.

A társalgóból nyílik egy panorámás hálószoba, kijárattal a teraszra. A képek, a hálószobát ábrázolják.

A képen, a Balatonra panorámás fedett kb. 40 m2-es terasz látható.

A képeken, a földszinti illemhely és pissoiré látszik.

 A kép, a földszinti fürdőszobát (kád- mosdó-zuhanyozó) ábrázolja.

A képeken, a földszinti háztartási helyiség és a teakonyha látható.

A képen, a teakonyha látszik. Ebből a helyiségből lehet felmenni az emeleti lakrészbe.

A kb. 61,13 m2-es emelet helyiségei: közlekedő, három hálószoba, illemhely és fürdőszoba. Ezen alapterületen felül csatlakozik a kb. 30 m2-es erkély. A képek, az egyik emeleti panorámás hálószobát ábrázolják.

A képeken, az emeleti fürdőszoba (kád- mosdó-zuhanyozó) látható.

Az első képen az előző fürdőszoba épített zuhanyozója látszik, valamint az illemhely.

A kép, az emeleti második panorámás hálószobát ábrázolja.

A képen, az emeleti, harmadik, panorámás hálószoba látható.

Végül, tekintse meg az ingatlanról készült rövid videofilmet

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné, Erika 06-30-218-0000

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.