Ingatlankereső

Rövid az élet, hosszú a sír, élvezze a rövid életet!

Még senkit nem szidtak meg azért, mert közvetlen vízparti ingatlant vett, a Balaton partján.

Még senkit nem szidtak meg, mert vízparti ingatlant vett, a Balaton partján

Logikusan, racionális észérvek alapján nehéz közvetlen vízparti ingatlant vásárolni a Balatonnál. A legtöbb vízparti ingatlan érzelmi alapokon kel el. Azon jómódúak, akik megengedhetik maguknak, hogy vízparti ingatlant vásároljanak a Balatonnál, és találtak eladó vízparti ingatlant, ne sokat gondolkodjanak rajta, megvegyem, vagy ne vegyem?

Az egészség után, a legnagyobb kincs, a szabadidő. A szabadidő eltöltése közvetlen a vízparton, saját nyaralóban, a Balatonnál, az egyik legszebb dolog Magyarországon. Annyi szabadideje mindenkinek legyen, hogy a pénzt, amit keresett, el is tudja költeni, mert egyébként minek van?

Mindig irigyeltem azokat, akik képesek voltak megragadni a kínált lehetőséget és azonnali döntést hozni. Határozottak voltak, tudták mit akarnak, hogy rövid az élet, és azt is, hogy az idő múlik. 

Lehet, hogy már van a rózsadombi villája, Hummer terepjárója, platina Rolex órája, gyémánt berakásos aranytelefonja, bivalybőr táskája, de nem lesz teljes az élete, amíg nem tapasztalja meg azt az élményt, amit egy közvetlen vízparti ingatlan birtoklása jelent a Balatonnál. Egy vízparti ingatlan a Balatonnál, státuszszimbólum.

A jó isten, jól kitalálta. 
Nem viszel el semmit, a túlvilágra,
Nem kell oda gyémánt, arany sem pénz.
Üres kézzel mész el, ahogyan jöttél.
Nem kell oda gyémánt, arany sem pénz.
Üres kézzel mész el, ahogyan jöttél.
Ezért hát, költöm a pénzt, nem sajnálom,
Hisz úgy sem kell a másvilágon.
Nem búsulok, vígan élek,
Mert hosszú a sír, rövid az élet.
Költöm a pénzt, nem sajnálom,
Hisz úgy sem kell a másvilágon.
Nem búsulok, vígan élek,
Mert hosszú a sír, rövid az élet.

A vizparti.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.